Healing Rooms Finland ry

Koulutus

Healing Rooms Finland järjestää koulutusta kaikille parantavasta rukouksesta kiinnostuneille ja vastuunkantajiksi haluaville.

Koulutuksessa harjoitellaan rukouspalvelua käytännössä ja käydään läpi Healing Roomin periaatteet, raamatullinen perusta ja demonstroidaan miten Healing Rooms toimii. Koulutukseen osallistuminen ei tarkoita sitoutumista Healing Rooms -työhön.


Healing Rooms -koulutus mahdollistaa Healing Rooms -palvelutyöhön hakemisen! On tärkeää ymmärtää, että mahdolliset aiemmat ammatilliset tai sielunhoidolliset koulutukset eivät korvaa em. koulutusta.Linkki: HR-koulutus omalla paikkakunnallasiNyt HR-koulutusta uudella tavalla!Lue lisää, klikkaa banneria tai linkkiä HR-videokoulutus

Ilmoitamme koulutuksista sitä mukaa kun tilaisuudet varmistuvat.
Astu Jumalan seikkailuun!
HR-KOULUTUS JÄMSÄSSÄ 15.1. - 9.4.2018

Osoite: Rukouksen talo, Säterintie 2, 2.krs
Aika: Joka toinen maanantai klo 18 - 20.30
Lisätietoja: http://www.healingrooms.fi/?sid=555HR-KOULUTUS HELSINGISSÄ 26.1. - 10.2.2018

Osoite: Intiankatu 3, Helsinki
Aika: Perjantaisin 18 - 21 ja lauantaisin 10 - 16
Lisätietoja: http://www.healingrooms.fi/?sid=548HR-KOULUTUS TURUSSA 2.2. - 2.3.2018

Osoite: Turun Helluntaikirkko, Puistokatu 6 B
Aika: Perjantaisin 17.30 - 20
Lisätietoja: http://www.healingrooms.fi/?sid=551Koulutuksen sisältö:Koulutuksiin ilmoittautumiset:Koulutukseen osallistuminen ei tarkoita sitoutumista Healing Rooms -työhön. Koulutus on osa Healing Room palvelutyöhön halukkaan hakuprosessia. Katso kohtaa Mukaan vastuunkantajaksi

Healing Rooms -opetus DVD:t!
Voit katsoa Healing Rooms -palvelutyön perusopetuksia myös DVD -levyiltä. Lisätiedot ja tilausohjeet linkissä:  Tilaa Opetus DVD:t.

Healing Rooms Finland ry
Tiedustelut info(a)healingrooms.fi

Jeesus sanoi (Mark.16: 15-18): "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille... Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat."
Kuuntele tästä miten Heikin issias parantui Healing Rooms -koulutuksessa syyskuussa 2012, kun osallistujat "harjoittelivat"  parantavaa rukousta.
A-Ratkaisut Oy