Healing Rooms Finland ry

Koulutus

Healing Rooms Finland järjestää koulutusta kaikille parantavasta rukouksesta kiinnostuneille ja vastuunkantajiksi haluaville.

Koulutuksessa harjoitellaan rukouspalvelua käytännössä ja käydään läpi Healing Roomin periaatteet, raamatullinen perusta ja demonstroidaan miten Healing Rooms toimii. Koulutukseen osallistuminen ei tarkoita sitoutumista Healing Rooms -työhön.


Healing Rooms -koulutus mahdollistaa Healing Rooms -palvelutyöhön hakemisen! On tärkeää ymmärtää, että mahdolliset aiemmat ammatilliset tai sielun-
hoidolliset koulutukset eivät korvaa em. koulutusta.

Healing Rooms -koulutustilaisuudet:

Lisätietoja Healing Rooms -koulutustilaisuuksista linkistä: Vuoden 2017 koulutustilaisuudet
Nyt HR-koulutusta uudella tavalla!Lue lisää, klikkaa banneria tai linkkiä HR-videokoulutusKoulutuksen sisältö:Koulutuksiin ilmoittautumiset:Koulutukseen osallistuminen ei tarkoita sitoutumista Healing Rooms -työhön. Koulutus on osa Healing Room palvelutyöhön halukkaan hakuprosessia. Katso kohtaa Mukaan vastuunkantajaksi

Healing Rooms -opetus CD:t!
Voit kuunnella Healing Rooms -palvelutyön perusopetuksia myös CD -levyiltä. Lisätiedot ja tilausohjeet linkissä:  Tilaa Opetus CD:t.

Healing Rooms Finland ry
Tiedustelut info(a)healingrooms.fi

Jeesus sanoi (Mark.16: 15-18): "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille... Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat."
Kuuntele tästä miten Heikin issias parantui Healing Rooms -koulutuksessa syyskuussa 2012, kun osallistujat "harjoittelivat"  parantavaa rukousta.
A-Ratkaisut Oy