Välkommen
Healing Rooms presentation
Understödjande medlem
Utbildning
Helandevittnesbörd
Kontakt Information


 

Helandevittnesbörd


1.9.2012 Stockholm

Vi var på Healing Rooms utbildning/konferans i Stockholm  i helgen den 31/8-1/9 2012. Det var väldigt intressant att få lyssna till att Healing Room är en plats med låg tröskel att erbjuda förbön för alla.

Själv har jag gjort en steloperation för ca 3,5 år sedan och fått tillbaka mina ryggbesvär igen. Har p.g.a detta fått sluta mitt jobb. Kan inte röra mig ordentligt och svårt att sitta samt att gå längre sträckor. Detta har medfört sömnproblem och jag har fått ta värkmedicin regelbundet. Hade även svårt att sitta på stolen under konferansens fredagskväll samt att resan dit var ganska långt med att åka pendeltåg samt att gå långt.

När vi då på lördagen fortsatte den underbara konferansen så var det meningen att vi även skulle s.a.s praktisera om helande bön. Det var flera stycken i våran grupp som var framme för förbön och de blev helade.

Då kom kunskapens ord om att någon hade för kort ben ca 1,5 cm, vilket  stämde på mig som har haft dessa problem sedan ca 20 års ålder då jag lyft mycket tungt i jobbet.

Jag gick då fram och sätta mig i en stol. Där fick jag sätta mig upp ordentligt på stolen så att man kunde se skillnaden i min benlängd vilken var ca 1,5 cm. Detta kontrollerades av flera.

Sedan bad de för mig en kort bön om att helande i Jesus namn och den Helige Anden kraft.

De kände jag först en varm pulserande våg av ström genom bägge benen som även masserande varmt och skönt. Detta höll på en kort stund samtidigt som jag såg att mitt ben växte ut! Tack käre Gud tänkte jag att du helar mig men vad skall hända med min övriga rygg och diskbråk hann jag snabbt tänka och kände då att det även strömmar värme och våg av ström uppåt i min rygg!! Vad underbart tack käre Jesus för ditt helande tänkte jag och kände mig knappast värd detta eftersom det finns så många andra lidande!

Det var några fler i gruppen som såg när mitt ben växte ut - och jag kände mig direkt helt pigg och rörlig samt ingen värk. Känner väldigt stor tacksamhet till vår Stora Gud som Helar oss och manifesterar sin kraft.

Nu har det gått några dagar och jag är fortfarande helt frisk i min rygg vilket jag är väldigt tacksam över.

Underbart tacksam 60 årig man.16.4.2011 Marienhamn
Jag var med om en allvarlig cyckel olycka för tre år sedan och skadade ansiktet och knäet. Jag hade ingen kraft i benet efter olyckan och kunde inte stödja på det. Man bad för mig under utbildningsdagen. Jag kände redan under förbönen att jag fick kraft i knäet och det blev  fullständigt helad. Lovad vare Herren!16.4.2011 Marienhamn
Jag var med på Healing Rooms inskolning i Mariehamn. På Lördagen fick jag förebön och smärtan försvann i mitt ben. Jag hade en blodpropp i benet som smärtade och det onda området krympte från storleken av en handflata till en tummes storlek. Det känns fortfarande bra. Tack så mycket.


 
   


Multiversum Oy