Tervetuloa
Toiminnanjohdon terveiset
Ajankohtaista
Healing Rooms -esittely
Healing Roomin tausta
Raamatullinen perusta
Healing Rooms -toiminnan arvot
Usein kysyttyä
Mukaan vastuunkantajaksi
Rukousklinikat ja toiminta
Opetuksia
Koulutus
Media-arkisto
Parantumistodistuksia
Yhteystiedot
HR-Nettikauppa
Lahjoitukset ja tuki
Anna Palautetta
Linkit
Isä rakastaa sinua!
 

Healing Rooms -esittely

Healing Rooms -rukousklinikka on paikka, jossa eri seurakunta-
taustoista tulevat kristityt rukoilevat yhdessä parantumisen puolesta. Se on paikka, johon kuka tahansa voi tulla rukoiltavaksi.
Healing Rooms toteuttaa Jumalan Sanaa rukoilemalla parantumisen puolesta ja kertomalla evankeliumia.

"Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille...  Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: He panevat kätensä sairaiden päälle ja nämä paranevat."

Markuksen evankeliumi 16:15-18

HR rukoilijat

Healing Roomissa eri seurakuntataustoista tulevat kristityt toimivat yhdessä: "jotta he olisivat yhtä, niin kuin me olemme yhtä", Johanneksen evankeliumi  17:22

Missio:

 • Suomen Healing Rooms toteuttaa Jumalan Sanaa rukoilemalla fyysistä ja psyykkistä parantumista ja sisäistä eheytymistä tarvitsevien puolesta.
Visio:
 • Healing Roomin näky on olla kanava Jumalan parantavan työn ja eheyttävän rakkauden virtaamiselle sairaiden ylle ja auttaa ihmisiä löytämään Kristus omaksi vapahtajakseen.
 • Healing Roomissa eri seurakunnista tulevat Kristuksen palvelijat toimivat yhdessä.
 • Healing Rooms varustaa kristittyjä olemaan Jeesuksen parantavan rakkauden kanavina.
 • Nähdä Jumalan ihmeellisiä tekoja Suomessa niin että Jumala saa kaiken kunnian.
Metodit palvelutyössä:

Seurakuntien yhteiset palvelutiimit koostuvat Healing Rooms -työhön koulutetuista, seurakunnan valtuuttamista vapaaehtoisista. Tiimiläisillä on halu nähdä sairaiden parantuvan ja sidottujen ja masentuneiden pääsevän vapaaksi Jeesuksen nimessä. Tiimin jäsenet koulutetaan ja  haastatellaan ennen palvelutehtävän aloittamista. Tiimiläisen tulee olla kristittynä kypsä ja  avoin Pyhän Hengen toiminnalle. Jokaisessa palvelutiimissä on kolme henkeä.

Suomen ensimmäinen Healing Room avattiin 24.10.06 Espoon Leppävaarassa, Albergan kartanossa. Rukousklinikka on auki kaikille halukkaille ja rukoiltavaksi tulemiselle ei ole ehtoja. Rukoiltavaksi voit tulla juuri sellaisena kuin olet (ilman ajanvarausta). Tullessasi täytät yksinkertaisen lomakkeen, johon kirjoitat rukousaiheesi ja Sinut ohjataan odotustilaan odottamaan vuoroasi. Ajallaan tiiminjohtaja hakee Sinut rukoiltavaksi ja palvelutiimi rukoilee puolestasi ja kysyy Jumalan johdatusta kohdallesi.

Healing Rooms palvelee paikallisia seurakuntia kouluttamalla uskovia rukoilemaan parantantumisen puolesta omissa seurakunnissaan ja ohjaamalla  uskoontulleita paikallisiin seurakuntiin kasvamaan Kristuksessa. Healing Rooms mahdollistaa uskovan henkilön yhdessä muiden kanssa palvella Jumalaa.

Healing Rooms lyhyesti:

 • Healing Rooms -rukousklinikka on tiettynä aikana auki oleva paikka, jossa seurakuntien valtuuttamat, koulutetut esirukoilijat yhdessä rukoilevat parantumisen puolesta.
 • Healing Roomiin voi kuka tahansa tulla rukoiltavaksi, kaikki ovat tervetulleita, ajanvarausta ei tarvita.
 • Healing Rooms on seurakuntien yhteinen rukouspalvelun muoto, joka on avannut ensimmäisen Healing Roomin pääkaupunkiseudulle lokakuussa 2006.
 • Healing Rooms Finland ry. on yhdistys, joka koordinoi toimintoja Suomessa ja kuuluu kansainväliseen Spokanessa, Washingtonissa sijaitsevaan Healing Room kattojärjestöön (http://healingrooms.com).
 • Näkynä on, että Suomeen syntyisi useita uusia Healing Roomeja, joissa rukoillaan parantumisen puolesta.
Healing Roomin tavoitteena on saattaa Jumalan kunnia Suomeen niin, että uskovat eivät seuraa ihmeitä ja merkkejä vaan ihmeet ja merkit seuraavat uskovia.
Katso tästä mitä Healing Roomissa tapahtuu:


Katso laajempi Healing Rooms -esittely linkistä: Healing Room esitys 24.11.2014.pdf


Lue lisää Healing Roomista, sen taustasta ja raamatullisesta perustasta sivuilta:

 • Healing Roomin tausta
 • Raamatullinen perusta
 • Healing Room -toiminnan arvot

 • Katso yleisimmät rukousklinikoista esitetyt kysymykset linkistä Usein kysyttyä.
 • Katso lisää eri mahdollisuuksista palvella linkistä: Mukaan vastuunkantajaksi


 •  
     


  Multiversum Oy