Tervetuloa
Toiminnanjohdon terveiset
Ajankohtaista
Healing Rooms -esittely
Rukousklinikat ja toiminta
Opetuksia
Ihmeiden aika
Jumalan Sanan voima
Parantamisten armolahjat
Kuningaskunta tulee
Kutsu lähetyskäskyn toteuttamiseen tässä ajassa
Paluu ensirakkauteen
Koulutus
Media-arkisto
Parantumistodistuksia
Yhteystiedot
HR-Nettikauppa
Lahjoitukset ja tuki
Anna Palautetta
Linkit
Isä rakastaa sinua!


 

Paluu ensirakkauteen


Yliluonnollisesta elämästä voi tulla luonnollista, kun saamme ilmestyksen Jeesuksen rakkaudesta, joka muuttaa meidät. Jeesus kutsuu meitä takaisin ensimmäiseen rakkauteen (Ilm.2:4). Hän kutsuu meitä elämään niin lähellä itseään, niin että voimme tuntea Hänen sydämensä sykkeen, pakahduttavan rakkautensa ja upota siihen! Tässä rakkaudessa ei ole enää sanoja, se on niin tiivistä ja voimakasta. Profeetta Sefanja vanhassa Testamentissa (3:16) kuvaa Jeesuksen rakkautta näin: "Hän ilolla iloitsee sinusta, hän on ääneti, sillä hän rakastaa sinua, hän sinusta riemulla riemuitsee".Hänen rakkautensa on täysin riippumaton menneisyydestäsi, teoistasi, synneistäsi tai elämästäsi. Hän tietää jo kaiken ja tuntee sinut kokonaan. Hän rakastaa, sillä Hänen olemuksensa on sulaa rakkautta. Hän on Rakkaus. Ja tämä Rakkaus meni vapaaehtoisesti ristille, valitsi vapaaehtoisesti kärsimyksen tien puolestamme, jotta mekin pääsisimme tähän rakkauteen sisään, elämään siinä ja siitä käsin. Ja saisimme palata aina takaisin.


Kun saamme ilmestyksen tästä Jeesuksesta ja kohdata henkilökohtaisesti Hänen rakkautensa, ei sen jälkeen ole enää sama. Jotain syvää ja perustavanlaatuista muuttuu. Silloin hyvä teoria muuttuu kokemukseksi eikä voi enää olla kertomatta, puhumatta ja välittämästä eteenpäin sitä, minkä itse on saanut kohdata.


Kun palaamme takaisin ensimmäiseen rakkauteen, elämään lähellä Jeesusta, näkökulma muuttuu. Emme elä enää itsellemme, vaan Jeesukselle. Meistä tulee elävä uhri, joka pyrkii elämään elämää, jota Herramme eli. Jeesus sanoi: "Seuraa minua." Hän ei sanonut: " Usko hyvä teoria" tai "Opetan teille teologiset perusteet, joiden avulla löydätte Jumalan" tai " Opi hyvät periaatteet". Ei. Jeesus kehotti meitä seuraamaan itseään, kulkemaan sitä tietä mitä Hän kulki. Tekemään niitä tekoja, mitä Hän teki. Puhumaan niitä sanoja, mitä Hän sanoi. Luonnolliselle ihmiselle se ei ole mahdollista, mutta Pyhä Henki, joka elää meissä, tekee mahdolliseksi elää luonnollisena ihmisenä yliluonnollista elämää.


Jos kaipaat takaisin ensirakkauteen, voit rukoilla, että Pyhä Henki antaa sinulle takaisin hengellisen nälän ja janon (Matt.5:3) ja tuo sinut takaisin ensirakkauteen. Vietä aikaa rukouksessa Jeesuksen kanssa. Jollekin voi olla vaikeaa viipyä rukouksessa pitempään. Joskus se on ollut minullekin vaikeaa. Silloin "sieluni silmin" ajattelen Hänen istuvan viereisessä tuolissa, ja puhun Hänelle ääneen. Olen myös hiljaa, jotta voisin kuulla Hänen äänensä. Kannattaa viettää aikaa Hänen kanssaan, joka läsnäoloa kaipaa. Toinen tärkeä asia on Raamatun lukeminen. Kannattaa lukea päivittäin Raamattua ja uskoa se, mitä Jumala puhuu siinä sinulle. Usko ennemmin se, mitä Jumala puhuu (Sanassaan), kuin sitä mitä luonnollinen maailma ja vihollisen vallat puhuvat. Jos et tiedä, mistä aloittaa Raamatun luvun, aloita vaikka Johanneksen evankeliumista. Kolmas tärkeä asia on pysyä uskovien yhteydessä ja opetuksessa, jossa Pyhä Henki saa vapauden toimia.


Pyhä Henki elää meissä kristityissä. Pyhän Hengen vaikutuksesta, uskon kautta yliluonnollisesta tulee luonnollista. Silloin näemme Jeesuksen koskettavan Pyhän Henkensä voimalla kauttamme sairasta ja sairas paranee. Ja kun hengellinen nälkä kasvaa, alamme yhä enemmän odottamaan yliluonnollisen Jeesuksen ilmestymistä! Uskon todellisuus ei olekaan enää haihattelua, vaan silloin mahdoton tulee mahdolliseksi. Silloin sairas voi parantua ja syntinen kohtaa Vapahtajansa. Tätä elämää Jeesus kutsuu meitä elämään!


Susanne Laitinen


 
   


Multiversum Oy