Tervetuloa
Toiminnanjohdon terveiset
Ajankohtaista
Healing Rooms -esittely
Rukousklinikat ja toiminta
Opetuksia
Ihmeiden aika
Jumalan Sanan voima
Parantamisten armolahjat
Kuningaskunta tulee
Kutsu lähetyskäskyn toteuttamiseen tässä ajassa
Paluu ensirakkauteen
Koulutus
Media-arkisto
Parantumistodistuksia
Yhteystiedot
HR-Nettikauppa
Lahjoitukset ja tuki
Anna Palautetta
Linkit
Isä rakastaa sinua!


 

Kutsu lähetyskäskyn toteuttamiseen tässä ajassa

Oppiminen
Kristityn vaellus Jumalan valtakunnan tiellä tuottaa matkan edetessä yhä uusia oivalluksia ja oppimiskokemuksia.Monet näistä opeista ovat ns. perusasioita, joita kertaamme Jumalan koulussa uudelleen ja uudelleen. Jotkut joutuvat kertaamaan enemmän jotain asiaa kuin jotkut toiset. Yksi perusasioista on ymmärtää, miten täydellisen riippuvaisia olemme Jumalasta Hänen palvelutyössään. Loppupeleissä olemme kaikesta riippuvaisia - tiedostimme me sitä tai emme. Hänen kauttaan kaikki on luotu ja Hänessä kaikki pysyy voimassa (Kol.1:16-17)
Perusasioiden oppimisessa itseäni inspiroi uudelleen ja uudelleen Jumalan ihmeellinen valinta ja tahto käyttää ihmisiä lähetyskäskyn toteuttamisessa (Mark. 16). Jumalahan olisi voinut käyttää enkeleitäkin tässä tehtävässä meidän vajavaisten ihmisten sijaan.

Kuka on Herra?
Ydinkysymys on: Kuka on Herra?
Jeesus Kristus vai ihminen itse. Kenen on hallintavalta?”
Me kristityt olemme seurakuntana Kristuksen ruumis ja Kristus on pää. Ajattele, jos meidän kehomme jäsenet eivät tottelisi päätämme (tahtoamme), miten vaikea meidän olisi tehdä yleensä mitään. Samasta on kysymys, jos emme anna
Jeesukselle hallintavaltaa. Silloin Hänen on vaikea tehdä mitään. Tämä on ydinkysymys!

Elämme alkuvuotta 2015.
Vielä tänään on monia maita, missä tarvitaan apostolisessa voimassa eläviä kristittyjä, jotka perustavat seurakuntia alueille, missä seurakuntia ei ole. Tarvitaan yhä enemmän ihmisiä, jotka synnyttäisivät kristillisiä palvelutehtäviä ja verkostoja maihin, missä juuri mitään ei vielä ole. Monet kieliryhmät ovat vielä vailla Raamattua heidän omalla äidinkielellään - hengellisistä kirjoista ja blogeista puhumattakaan. Healing Room - toimintaa on tällä hetkellä noin 77 maassa - maita maailmassa on noin 200 kappaletta. Työ on vielä pahasti kesken.

Kutsu
Astukaamme jokainen kutsuumme ja vahvistukaamme kutsussamme yhä enemmän.
Jätetään toisarvoiset asiat syrjään - elämme kallisarvoista aikaa. Minimoidaan turhuudet elämässämme - kaikki ei ole hyödyksi. Jokainen solu Kristuksen ruumiissa on tärkeä - Sinä olet tärkeä omalla paikallasi. Pää - Jeesus Kristus tahtoo tänään puhua meille ja olla läheisessä yhteydessä kanssamme. Pää tahtoo, että ruumis toimii yhteistyössä. Tässä meille oppimista elämän jokaiselle päivälle.

Markku Laitinen


 
   


Multiversum Oy