MOBIILI 360

251€ - 300€

Poista

Lisätietoja

KYLVÄ VALOA JA TOIVOA SUOMEEN!

Mobiili HR – asuntoauto on rukouksen auto, joka liikkuu kaikkiin ilmansuuntiin. Tavoitteemme on viedä pelastussanomaa Jeesuksesta Suomessa ja kohdata ihmisiä tässä ajassa, jossa tarvitaan kristillistä tulevaisuuden ja toivon sanomaa, mitä tämä maailma ei pysty tarjoamaan.  Jeesus Kristus pelastaa, parantaa ja vapauttaa taakoista tänään.

Kutsumme sinua lahjoittamaan evankeliumin työhön, jota koko Suomi tarvitsee. Evankeliumi voi tuoda valon ja toivon jokaisen elämään. Nyt on kylvämisen ja niittämisen – olla liikkeellä ja kertoa ilosanomaa Jeesuksesta!

Healing rooms – mobiilirukousklinikka 360º. Etsimme 360 lahjoittajaa viemään pelastussanoman Jeesuksesta kaikkiin Suomen ilmansuuntiin. Voit valita sopivan summan itsellesi 1-360 euron väliltä ”kartalla näkyvistä” vapaana olevista neliöistä. Kun olemme löytäneet 360 lahjoittajaa, summa on täynnä ja voimme hankkia rukousauton sekä kustantaa autoon liittyviä toimintakuluja työn mahdollistamiseksi. Tavoite on pitää autoa liikkeellä ympäri vuoden evankeliumin asialla.

Mihin tukesi käytetään?    

Kaikki lahjoitusvarat käytetään Jumalan valtakunnan työhön. Varoilla voimme hankkia rukousauton sekä kustantaa autoon liittyviä toimintakuluja mm. auton huolto- ja vakuutusmaksuja, polttoainekuluja, tarvittavia lupia tilaisuuksien järjestämiseen ja evankelioivaa materiaalia työn mahdollistamiseksi. Tavoite on pitää autoa liikkeellä ympäri vuoden evankeliumin asialla.