Verksamhetsledare

image-3.5654

Finlands Healing Rooms verksamhetsledare Susanne och Markku Laitinen

Susanne Laitinen är till yrket läkare och upplevde andlig väckelse lite före inledningen av medicinstudierna 1986. Gud kallade Susanne till förbönstjänst år 2005 och sedan dess har hon och Markku tillsammans lett Healing Rooms verksamhet.

Markku Laitinen är utbildad till studentmerkonom och arbetsledare. Dessutom har han studerat scenkonst och kommunikation i London och Helsingfors. Markku upplevde andlig väckelse år 1987 i Helsinki Missio (Helsingfors Mission) och har sen dess uppfattat att kristnas samarbete är en väsentlig del av kristet liv. För närvarande leder Markku och Susanne tillsammans Healing Rooms arbetet i Finland och de verkar tillsammans som regionala ledare i föjande europeiska länder: Norden, Estland, Litauen, Polen, Vitryssland, Ukraina, Ryssland.

Susanne och Markku vill se kristna från olika församlingar resa sig upp i den Helige Andes kraft och gå in i Guds plan och kallelse i sitt eget liv. Jesu missionsbefallning gäller och är sanning ännu idag. Varje kristen är kallad att göra någonting för att föra missionsbefallningen vidare överallt i världen. (Markus evangelium 16)

Susanne och Markku hör till Esbo Pingstförsamling.

Email: markku.laitinen@healingrooms.fi,   susanne.laitinen@healingrooms.fi