Tervetuloa HR-Nettikauppaan!

Ostamalla näitä tuotteita Healing Roomsin kautta tuet samalla rukousklinikkatoimintaa.

Tilaukset Suomen ulkopuolelle: KATSO OHJEET

HR-auto.jpg

Mobiili 360º -kampanja

Healing rooms – mobiilirukousklinikka 360º. Etsimme 360 lahjoittajaa viemään pelastussanoman Jeesuksesta kaikkiin Suomen ilmansuuntiin.

HR-koulutus - Verkkokurssi

Tervetuloa mukaan jännittävään seikkailuun! Uskomme, että tämän videoavusteisen koulutuksen kautta Jumala tulee tekemään ihmeellisiä asioita monien ihmisten elämässä. Uskomme, että saamme nähdä Jumalan suuria tekoja, parantumisihmeitä ja kasvuprosesseja koulutuksen kuluessa.

Kirjat

Tässä valikoima tuotteita, jotka vahvistavat kristittyä ja hänen hengellistä kutsuaan. Ostamalla näitä tuotteita Healing Roomsin kautta tuet samalla rukousklinikkatoimintaa.

Ylistys CD:t ja DVD:t

Hanki hyvä ylistyslevy tai DVD, voit lähestyä Herraa näiden mukana.

Liity Healing Roomin kannatusjäseneksi

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä Healing Rooms Finland ry:n kannatusjäseneksi! Jos haluat olla mukana eturivissä yhä laajenevassa verkostossa näkemässä mitä Jumalan valtakunnan työkentillä on tapahtumassa, niin olet tervetullut mukaan.

Love Heals T-paidat!

Raamatussa Jumala kuvaa itseään seuraavasti: Jumalan on rakkaus. Hän on Parantaja. Oleellista Jumalan luonteesta kuvautuu siinä että Hän haluaa rakkaudessaan parantaa meitä (henkeä, sielua ja ruumista). Sen vuoksi Healing Roomin T-paitaan valikoituivat sanat: 'Love heals' eli rakkaus parantaa.

Healing Rooms Lahjakortti

Nyt voit ostaa Healing Room lahjakortin ystävällesi esim. syntymäpäivä-, ystävänpäivä-, äitien/isänpäivälahjaksi tai vaikka joululahjaksi! Osta ja anna lahjaksi haluamasi hintainen kortti, joka oikeuttaa osallistumaan Healing Roomin tapahtumaan tai tilaamaan esim. tämän sivun HR-tuotteita: kirja, CD-levy, Healing Room -koulutus tai vaikkapa Love Heals T-paita.

Healing Rooms Info-CD

Perustietoa Healing Roomista, äänitetty HR-infotilaisuudessa. Hinta 10 Eur/kpl sisältäen postituskulut
Maksutavat

TILAA UUTISKIRJE

Haluaisitko liittyä Healing Roomin sähköpostilistalle ja saada tietoa Healing Room toiminnasta? Healing Room lähettää noin kerran kuukaudessa tiedotussähköposteja rukousklinikoiden toiminnasta, Jumalan tekemistä ihmeistä ja muista ajankohtaisista asioista.