MUUT TUKIMUODOT

TESTAMENTTILAHJOITUS

Testamenttilahjoituksella voit olla tukemassa jotain jotain sinulle läheistä toimintaa tästä maailmasta lähtösi jälkeen. Testamentin avulla voit etukäteen sopia  omaisuutesi käytöstä sinulle tärkeisiin kohteisiin.

Testamentti on tahdonilmaisu, jolla määrätään kuka saa testamentin-
tekijän omaisuuden tämän kuoleman jälkeen. Moni ryhtyy tekemään testamenttia vasta hyvin myöhäisessä elämänvaiheessa. Testamentti voidaan kuitenkin tehdä ajoissa ja ajatuksella.

 • Mikäli sinulla ei ole perillisiä, jäämistösi siirtyy kokonaisuudessaan valtiolle. Kun teet testamentin tiedät, että lahjoituksesi edistää jotakin sydäntäsi lähellä olevaa asiaa.
 • Perillisten lakisääteistä osuutta ei voi testamentata muille.
 • Testamentin on täytettävä tietyt muotovaatimukset, jotta se olisi juridisesti pätevä ja testamentin voi muuttaa tai peruuttaa koska tahansa laatimisen jälkeen.
 • Testamenttilahjoituksen voit osoittaa myös Healing Room rukoustyölle Jumalan evankeliumin ja parantavan rukouksen eteenpäin viemiseksi.

Testamenttilahjoitus Healing Roomille
Jos tunnet, että testamentin tekeminen Healing Roomille olisi sinun tahtosi, niin pyydämme ottamaan yhteyttä Healing Roomin toimistoon, niin voimme sopia yksityiskohdista.

Yhteystiedot:

sähköpostitse: info@healingrooms.fi

kirjeitse:
Healing Rooms Finland ry
PL 86,
02601 Espoo  

Yhteydenotostasi kiittäen
Healing Rooms Finland ry.

MERKKIPÄIVÄLAHJOITUS

Täytätkö pyöreitä vuosia, oletko pääsemässä eläkkeelle tai onko sinulla tiedossa muita juhlia ?

“Täytän ensi kuussa 50 vuotta ja ihmiset kysyvät suoraan tai ystävien kautta, mitä haluaisin saada lahjaksi? Haluaisin juhlia heidän kanssaan, mutta minulla on jo kaikkea. En tarvitse enää yhtään ylimääräistä maljakkoa tai hopealusikkaa ja koti pursuaa erilaisia koneita. Olen tyytyväinen enkä keksi mitä sanoa!”

Mieti haluaisitko käyttää merkkipäivälahjoitusta ja tukea jotakin hyvää toimintaa. Merkkipäivälahjoitus on tarkoitettu tuomaan hyvää mieltä lahjan antajalle ja saajalle. Lahjan antaja voi antaa haluamansa summan rahaa lahjan saajan ilmoittamaan kohteeseen ja tilinumeroon. Tällä vältytään turhalta ostamiselta ja tavaravuorilta ja raha menee sinne, missä sitä todella tarvitaan.

Healing Room merkkipäivälahjoitus
Healing Room tarjoaa käyttöösi kanavan merkkipäivälahjoitukseen. Healing Room -työ tehdään täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoituksin ja tukemalla tätä työtä voit olla viemässä eteenpäin Jumalan sanaa ja parantavan rukouksen työtä.  Samalla lahjoittajalle tarjoutuu mahdollisuus tutustua lähemmin toimintaan esim. nettisivujen kautta ja hän voi löytää tiensä lähemmäksi Jumalaa.

Voit ilmoittaa lahjanantajille tiedot:

Lahjoitus Healing Room rukousklinikkatyölle, www.healingrooms.fi
Tilinumero: IBAN: FI44 5780 1020 0206 84
Viitenumero (lahjoitukset yleensä): 110 tai
Viitenumero (sinun omasi): Kysy lähetä email: info@healingrooms.fi

Pyydä oma viitenumero
Voit ottaa yhteyden Healing Roomin toimistoon sähköpostitse: info@healingrooms.fi ja pyytää omaa merkkipäiväkohtaista viitenumeroa. Tällöin toimitamme Sinulle jälkikäteen lahjoittajien nimet ja lahjoituksina tulleen kokonaissumman.  Voit ihmetellen katsoa saamaasi nimilistaa ja halutessasi kiittää lahjoittajia vaikka jokaista erikseen (halutessasi saat myös henkilöittäin lahjoitetut rahasummat tietoosi).

Toivotamme paljon onnea juhlaasi ja kiitos kun olet mukana tukemassa!

Valtakunnallinen keräyslupa:

Valtakunnallinen keräyslupa: RA/2019/928 05.11.2019 – 04.11.2021.

Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottomatta.

HR-LAHJAKORTTI

Tilaa ystavällesi Healing Room lahjakortti syntymäpäivä-, ystävänpäivä-, äitien/isänpäivälahjaksi tai muuten vaan tai vaikka joululahjaksi!

Anna lahjaksi ystävälle tai läheiselle haluamasi hintainen ja vapaavalintainen elämyslahjakortti Healing Roomin tapahtumaan tai muuhun HR-tuotteeseen: Esim. kirja, CD-levy, Healing Room -koulutus tai vaikkapa Love Heals T-paita.

 • Katso tilattavia tuotteita linkistä: HR-nettikauppa.
 • Katso tulevia HR-koulutuksia linkistä: Koulutukset.


  Toimi näin:

  Valitse haluamasi euromäärä valikosta ja siirry kassalle. Kirjoita kommenttikenttään Lahjakortti ja lahjansaajan nimi.

  • Lähetämme sinulle sähköpostilla lahjakortin, jonka voit lähettää edelleen lahjan saajalle tai printata ja antaa hänelle lahjaksi.