HEALING ROOMS PARTNERIKSI

Haluaisitko tulla Healing Room partneriksi? Healing Room -Partneri on yrityksen ja HR-yhdistyksen kumppanuusmalli, joka siirtää painopisteen sponsoroinnista yhteistyöhön.

Yrittäjyys tai yrityksen jonkin osatoiminnon vetäminen saattaa välillä olla yksinäistä puurtamista, joka imaisee toiminnassa olevat henkilöt täysin mukaansa. Aikaa ei tahdo jäädä rukouksiin ja asioiden viemiselle taivaallisen Isän kasvojen eteen.

Partnerimallissa Healing Rooms tukee yritystä säännöllisin rukouksin, pitämällä yhteyttä yritykseen sekä haluttaessa siunaamalla yrityksen toimitilat.

Vastaavasti yritys tukee Healing Roomia taloudellisesti ja yritys voi halutessaan lisätä näkyvyyttään mainoksin Healing Roomin nettisivuilla ja/tai lehdessä. Partneritoiminnan kulut ovat yritykselle vähennyskelpoisia markkinointikuluja.

Tule Healing Roomin partneriksi

Jumalan valtakunnan periaatteet toimivat myös liike-elämässä. Olemme saaneet nähdä Healing Roomin partenrikonseptin aikana, miten Jumala vastaa rukouksiin myös yritystoiminnassa.

Tule Healing Roomin partneriksi, me tuemme yritystäsi niin, että “tulkoon valtakuntasi” saa toteutua yrityksessäsi.

Healing Room (HR) Partneri-konsepti on kumppanuusmalli  

Oletko kiinnostunut?   

Ota yhteyttä

Toiminnanjohtaja Markku Laitinen

Email: markku.laitinen@healingrooms.fi , tai jätä yhteydenottopyyntö toimistoomme info@healingrooms.fi tai p. 045 312 5001
(huom! Toimisto on auki 3 päivää viikossa).

HR-Partnerit