Tässä valikoima tuotteita, jotka vahvistavat kristittyä ja hänen hengellistä kutsuaan.

Ostamalla näitä tuotteita Healing Roomsin kautta tuet samalla rukousklinikkatoimintaa.

Rukous kantaa ja kannattaa aina

Sari Savela

26 €

`Rukous kantaa ja kannattaa aina´ on monipuolinen kirja rukouksen maailmasta. Se on hyödyllinen vasta rukousta hapuilevalle kuin kokeneemmallekin rukoilijalle. Kirjassa on eväitä rukouksen harjoittelemiseen, Raamatun rukouksia ja kokeneiden rukoilijoiden seuraa. Sari Savela kertoo omasta rukousmatkastaan, löydöistään ja oivalluksistaan.

Lisäksi rukouselämästään kertovat muun muassa kansanedustaja Antero Laukkanen, evankelista Leena Lehtinen, Healing Rooms Finlandin toiminnanjohtaja Markku Laitinen, Healing Rooms Finlandin lapsityön johtaja Eva Sarsa, avioliittojen puolesta rukoilevat Helena ja Risto Koikkalainen, rovasti Jukka Jämsén, vastaava koululais- ja nuorisotyöntekijä Olli Lehmonen ja Medialähetys Sanansaattajien toiminnanjohtaja Arto Antturi. Kaikkiaan kirjaan on tallennettu 13 tarinaa.

”Olen oppinut, että kun ensin rukoillaan, juoksevat asiat hoituvat. Jos rukous ei ole
ensimmäisellä sijalla, se ei todennäköisesti ole millään sijalla. Etsin koko ajan mahdollisuuksia päästä rukoilemaan.”   -Jukka Jämsén-

Sidonta: Sidottu
Kustantaja: Päivä Osakeyhtiö
Julkaistu: 2021
ISBN: 978-952-374-0471

Sielun siteet

David Cross

18 €

Sielun siteet – Näkymättömät sidokset ihmissuhteissa

Monet ihmissuhteet ovat hyviä, mutta on myös vahingollisia suhteita. Vahingolliset ihmissuhteet voivat kahlita ja vaurioittaa. Jumala haluaa vapauttaa meidät tällaisista elämäämme negatiivisesti vaikuttavista näkymättömistä sidoksista, joita voidaan kutsua myös sielun siteiksi.

Kirjassa tarkastellaan, kuinka sekä terveet että vahingolliset sielun siteet muodostuvat ja kuinka suuri vaikutus niillä on päivittäiseen elämäämme. kirjassa tarjotaan käytännön ohjeita, miten voimme löytää vapauden vahingollisista sidoksista, jotka estävät meitä elämästä läheisessä suhteessa Jeesukseen.

Kirjan kirjoittaja, David Cross toimii kansainvälisen Ellel Ministries –järjestön apulaisjohtajana. Hänen selkeä raamattuopetuksensa on tuonut ymmärrystä ja apua haavoittuneille ihmisille eri puolilla maailmaa kymmenien vuosien ajan.

Ellel Ministries Finland, ISBN 978-952-68975-0-9

Anteeksianto

Peter Horrobin

18 €

Anteeksianto – Jumalan yleisavain

Jumalan yleisavain on se rukous, joka on kaikista voimallisin maan päällä! Anteeksianto ei ole ainoastaan avain jumalsuhteemme uudistamiseen, vaan myös avain parantumiseen satuttavien ja vahingoittavien ihmissuhteiden seurauksista.

Tämän kaikkein voimallisimman rukouksen oppiminen ja käyttäminen on alku koko elämän kestävään seikkailuun Jumalan kanssa. Se tuo paljon parantumista menneisyyteesi sekä myös avaa sinulle uusia ovia tulevaisuudessa. Anteeksianto on sekä Jumalan yleisavain että avain ihmeisiin.

Peter Horrobin on kansainvälisen Ellel ministries –järjestön perustaja ja johtaja. Hänen sydämellään on erityisesti Jumalan parantavan voiman tuominen särkyneitten ja rikkinäisten ulottuville. Hän opettaa selkeästi ja innostavasti parantumistyön periaatteista Raamatun Sanan ja käytännön työn antaman kokemuksen pohjalta.

Peter Horrobin on kirjoittanut useita kirjoja parantumisesta (Healing through Deliverance; Healing from Accident and Trauma; Living Life – God´s Way).

Ellel Ministries Finland, ISBN 978-952-68975-1-6

Löytöretki profeetallisuuteen

Gordon van Veelen

22,50 €

Gordon van Veelenin kirja ”Löytöretki profeetallisuuteen” on taas saatavissa, uusi painos ilmestynyt  – tilaa itsellesi tai vaikka annettavaksi ystävällesi.

Apostoli Paavali kirjoittaa: ”…mutta jos kaikki profetoisivat…”
1. Kor. 14:24

Gordon van Veelen on kirjoittanut tuoreesta näkökulmasta kirjan profeetallisuudesta ja siinä kasvamisesta. Hänen aiheinaan ovat mm. profeetallisen sanoman vastaanottaminen itselle ja toisille, sanoman puhdistaminen sielullisuudesta, näyt ja niiden tulkinta sekä profetioiden arviointi, valtuudet ja rajat.

KUVAUS
Kirjassaan Gordon van Veelen kertoo avoimesti omasta polustaan: miten hän lähti harjoittelemaan profetoimista välillä onnistuen ja välillä epäonnistuen. Koskettavien tositarinoiden avulla hän kuvaa, mitä sitten tapahtui, ja rohkaisee lämpimästi jokaista kristittyä löytöretkelle profeetallisuuteen, jonka perustana on läheinen suhde Jeesukseen, Jumalan äänen kuuleminen ja totteleminen.
 

GORDON VAN VEELEN on hollantilainen geologi ja teologi, joka toimii kiertävänä puhujana ja Healing Room -rukouspalvelutyön lähettiläänä Euroopassa, erityisesti Romaniassa ja muissa Itä-Euroopan maissa.

 

Yliluonnollisen parantumisen voima

Chris Gore

24 €

Oletko koskaan ajatellut tällä tavoin: Uskon Jumalan parantavan ihmisiä.

Mutta parantamisen palvelutyö? Se kuuluu… jollekulle puhujalavalla olevalle? Jollekulle superhengelliselle ihmiselle? Jollekulle, jolla on asiat hallussa?

Kirjassaan Chris Gore poistaa salaisuuden verhon Jumalan yliluonnollisen voiman päältä.

Hän osoittaa, miten sinut voidaan tehokkaasti kouluttaa, varustaa ja johdattaa sisälle elämäntapaan, jossa saat kokea parantumisia ja ihmeitä.

KUVAUS

Valmistaudu…

 • Rakentamaan perustaa parantumiselle oppimalla tuntemaan Jumalan luonne. Hän on hyvä!
 • Voittamaan epäilykset ja loukkaantumiset – parantumisen voimassa vaeltamisen esteet.
 • Saamaan rohkaisua lukemalla innostavia todistuksia siitä, miten Jumalan voima toimii arkipäivän elämässä.
 • Luottamaan siihen, että Jumalan armo saa aikaan yliluonnollisia asioita. Kyse on Hänestä, ei sinusta.
 • Ottamaan vastaan kaikki se, mistä Jeesus maksoi ristillä, ja vapauta Hänen parantava voimansa tänään!


Kingdom Family Productions, pehmeäkantinen, 183 s, Kirjapaino Jaarli Oy,
1. painos 12/2016, ISBN 978-952-7079-00-3

Jumalan kenraalit

Roberts Liardon

32 €

Roberts Liardonin Jumalan kenraalit -kirjassa on koottuna kaksitoista lyhyttä elämäkertaa uskonsankareista ja todellisesta Jumalan kenraaleista jotka elivät 1800- ja 1900-luvuilla.

Roberts Liardon kertoo rehellisesti heidän elämästään, kuvaa heidän opetuksiaan ja hengellisiä löytöjään, sekä ihmeitä ja merkkejä, joita tapahtui heidän kauttaan. Useat meistä saamme nauttia heidän pioneerityönsä hedelmistä tänä päivän.

Lukiessasi Jumalan kenraalit -kirjaa huomaat Jumalan armon olevan paljon suurempi kuin meidän epäonnistumisemme. Lue ja ymmärrä mitä Jumala voi tehdä Hänelle antautuneen ihmisen kautta.

KUVAUS

Jumalan kenraalit -kirjassa kerrotaan seuraavien henkilöiden elämästä:

 • John Alexander Dowie, ”Parantumisen apostoli” (Dowie oli edelläkävijä parantamisessa 1800-luvulla)
 • Maria Woodworth-Etter, ”Hengen todistaja” (Pyhä Henki toimi erittäin voimakkaana Woodworth-Etterin kokouksissa)
 • Evan Roberts, ”Walesin herättäjä” (Suuren ja tunnetun Walesin herätyksen johtohahmo)
 • Charles Parham, ”Helluntain isä” (Parham ymmärsi kieliläpuhumisen lahja olevan myös tätä päivää varten)
 • William J. Seymour, ”Helluntaitulen virittäjä” (Seymour toimi pastorina Azusa-kadulla)
 • John G. Lake, ”Parantumisen mies” (Alkuperäisen Healing Room -toiminnan perustaja)
 • Smith Wigglesworth, ”Uskon apostoli” (Putkimies joka muutti käsitteen uskosta)
 • Aimee Semple McPherson, ”Jumalan nainen” (Aimee perusti suuren Angelus Temple Los Angelesiin)
 • Kathryn Kuhlman, ”Nainen, joka uskoi ihmeisiin” (Suuresti rakastettu parantajaevankelista)
 • William Branham, ”Ihmeiden ja merkkien mies” (Branham oli tunnettu uskomattoman tarkasta tiedonsanojen lahjasta)
 • Jack Coe, ”Mies, jolla oli räväkkä usko” (Coe oli karski mies, mutta hänen uskonsa tuotti tuloksia)
 • A. A. Allen, ”Ihmeiden mies” (Allenin telttakokouksissa tapahtui usein jopa sensaatiomaisia ihmeitä)

  ”Tämä Jumalan kenralit -kirja, mitä varten pastori Roberts Liardon on tehnyt tutkimustyötä vuosien ajan, tulee rohkaisemaan, nostamaan ja opettamaan monia sukupolvessamme. Annan Jumalan kenraalit -kirjalle parhaimmat suositukseni, tietäen tämän kirjan muuttavan lukijoita, muistuttaen meitä hellutai-elämästä, jolle useat meistä ovat tänä päivänä kovin vieraantuneita.”
  – Colin Dye, johtava pastori, Kensington Temple, Lontoo

  ”Ennen Roberts Liardonin julkaisuja, harvat olivat kuulleet esimerkiksi John Alexander Dowiesta, Maria Woodworth-Etteristä tai Jack Coesta. Roberts Liardonin opetukset ovat vaikuttaneet nuoriin aasialaisiin seurakuntiin perustavanlaatuisesti. Mitä voimme oppia suurilta 1900-luvun herätyssaarnaajilta, ja se mistä heidän menestymisensä ja epäonnistumisensa johtuivat, ovat erittäin tärkeitä tulevan sukupolven hengelliselle kasvulle astuessamme uudelle vuosituhannelle.”
  – Kong Hee, pastori, City Harvest Church, Singapore

  ”Vahvuus ja voima eivät ole tänä päivänä tulleet vahingossa Kristuksen ruumiille. Se on toki Pyhän Hengen työtä, mutta Hän antaa voitelun uskollisille ja nöyrille palvelijoilleen täyttääkseen tarkoituksensa. Roberts Liardon on tehnyt mahtavan työn ja avannut ikkunan eräiden suurimpien uskonsankareiden ja Jumalan kenraalien elämään. Roberts Liardonin Jumalan kenraalit rohkaisee ja vahvistaa sinua menestymän Jumalan valtakunnan suunnitelmassa.”
  – Tri. C. Peter Wagner, professori, Fuller Theological Seminary, Pasadena, Kalifornia


  Kustantaja: Liekkikustannus Oy, painettu Suomessa, Bookwell Oy, Porvoo, kovakantinen, sidottu, suojapaperit, sivuja: 380, 3. tarkistettu ja uusittu painos, julkaistu: 2016, suomentaja: Tero Favorin

Jumalan kenraalit – Parantajaevankelistat

Roberts Liardon

29 €

1900-luvun voimakkaiden parantamispalvelutyöiden historiaa neljän miehen ja yhden pariskunnan elämän kautta kerrottuna. Nämä parantajaevankelistat toimivat Jumalan kutsussa ja saivat nähdä Jumalan parantavan tuhansia ihmisiä heidän kauttaan.

Roberts Liardon on tunnettu pastori ja kirjailija, jonka kirjoja on painettu yli 6 miljoonaa kappaletta, kertoo näiden julistajien tarinat innostuneesti ja tarkkasilmäisesti. Anna näiden ihmisten elämänkertojen koskettaa sinua ja rohkaista sinua uskomaan suuria Jumalalta.

 

KUVAUS

Tässä kirjassa kerrotaan seuraavien  henkilöiden elämästä:

Oral Roberts

Yksi 1900-luvun merkittävimmistä kristityistä johtajista. Oral Robertsin toiminta alkoi maaseudun telttakokouksista ja hänen työnsä kasvoi kattamaan merkittävän yliopiston, sairaalan ja lääketieteellisen tiedekunnan.

F. F. Bosworth
Lama-ajan helluntaisaarnaaja, joka kirjoitti merkittävän parantumista käsittelevän kirjan Jeesus Parantaa sairaat (Christ the Healer), joka on useimpian nyky päivän parantajaevankelistojen oppikirja. Bosworth oli 1920-luvulla tunnettu suurista telttakokouksistaan ja parantumistyöstään. Bosworth teki yhteistyötä koko elämänsä ajan merkittävien uskonsankareiden kanssa, näitä olivat mm. Maria Woodworth-Etter, John G. Lake ja William Branham.

George Jeffreys
Walesilainen helluntaisaarnaaja, joka toimi veljensä Stephen Jeffreysin kanssa Englannissa ja Irlannissa. Jumalan parantumisihmeet ja voimalliset teot seurasivat heidän toimintaansa. George saattoi astua lavalle ja vain nostaa kätensä ja kertoa: ”Mestari on täällä”, tämän välittömästi saaden aikaan merkittäviä parantumisia.

Lester Sumrall
Koettuaan ihmeparantumisen tuberkuloosista Lester Sumrall antoi elämänsä evankeliumin työhön. Hän julisti evankeliumia ja Jumalan parantavaa voimaa ympäri maailmaa henkilökohtaisesti ja television välityksellä. Sumrall tunnetaan erityisesti perustamastaan Ruokkikaa nälkäiset -järjestöstä (Feed the Hungry). Lester Sumrall on kirjoittanut useita kirjoja, joista suomenkielellä on julkaistu Valta on Sinun, Ruokkikaa nälkäiset ja Suoraa puhetta seksistä.

Charles ja Frances Hunter
”Hymyilevät Hunterit” olivat tunnettuja ympäri maailman voideltuina ja innokkaina parantumisevankelistoina. Charles ja Frances Hunter opettivat suuren joukon kristittyjä parantamaan sairaita. ”Jos me voimme tehdä sen, voi sinäkin.”

Kovakantinen, sidottu, sivuja: 272, koko: 155 x 230 mm, julkaistu: 2011, kustantaja: Uskon Sanan Kustannus Oy

Jumala on hyvä

Bill Johnson

25 €

Jumala on parempi kuin luulemme…
On aika muuttaa käsityksemme hänestä, koska Jumala on hyvä.

Maailmassa, joka on täynnä pelkoa, sairautta, kriisejä, kidutusta, epävarmuutta ja toivottomuutta, se mitä uskot Jumalan hyvyydestä paljastaa, miten tulet reagoimaan jokapäiväisen elämän koettelemuksiin ja olosuhteisiin. Näkemyksesi Jumalasta vaikuttaa kaikkeen.

KUVAUS

Arvostettu pastori ja kirjailija Bill Johnson esittelee uuden mullistavan kirjansa, joka kutsuu uskovia rakentamaan elämänsä ainoalle järkkymättömälle perustalle: varmuudelle siitä, että Jumala on hyvä.

Koe uusia yliluonnollisen ajattelun ulottuvuuksia, jotka tuovat taivaan maan päälle ja muuttavat sinua ympäröivän ilmapiirin. Opi tunnistamaan ero Jumalan tahdon ja vihollisen suunnitelman välillä. Löydä Jumalan hyvyys sekä Vanhasta että Uudesta testamentista. Kohtaa Jeesus Kristus täydellisenä teologiana – hänenä, joka ilmoittaa hyvän Isän.

”Bill Johnson on sukupolvemme epätavallisimpia miehiä. Jumala on käyttänyt häntä siunatakseen lukemattomia ihmisiä kaikkialla maailmassa. Pidän Billiä ystävänäni. Voitte olla samaa tai eri mieltä hänen kanssaan joistakin kohdista, mutta tässä on mies, joka rakastaa Jeesusta kaikesta sydämestään ja jota kannattaa kuunnella. Toivon, että tämä Jumala on hyvä -kirja on sinulle siunaukseksi.”
R.T. Kendall, Westminster Chapel, pastori (1977-2002)

”Suosittelen lämpimästi tätä suurenmoista kirjaa!”
Reinhard Bonnke, evankelista, Christ for All Nations

”Jumala on hyvä on todella tärkeä kirja. Maailma käy kamppailua, uskoako että Jumala on hyvä; samoin kamppailee seurakunta. Tämä kirja haastaa sinut ajattelemaan, mutta kutsu saada laajempi käsitys Jumalasta on sen arvoinen.”
John Eldredge, Ransomed Hears Ministries. Kirjan Villi ja Vapaa kirjoittaja.

”Suosittelen lämpimästi Jumala on hyvä -kirjaa. Sen vaikutus elämäänne tulee olemaan valtava.”
Apostoli Guillermo Maldonado, King Jesus International Ministry, johtaja, Miami, Florida. Guillermo Maldonado on kirjoittanut mm. kirjat Kuinka vaeltaa Jumalan yliluonnollisessa voimassa ja Jumalan kirkkaus.

Bill Johnson on pastori viidennessä sukupolvessa, vankkana perintönään rakkaus Pyhään Henkeen. Bill ja hänen vaimonsa Beni ovat Reddingissä Kaliforniassa olevan Bethel-seurakunnan vanhempia pastoreita. He palvelevat kasvavaa seurakuntien joukkoa, jotka ylittävät tunnustuskuntien väliset raja-aidat, toimivat voimassa ja tekevät työtä herätyksen hyväksi. Johnsoneilla on kolme lasta ja yhdeksän lastenlasta.

Kovakantinen, sidottu, sivuja: 277, kustantaja: Liekkikustannus Oy, valmistettu Suomessa, julkaistu: toukokuu 2017

Parantakaa sairaita

Marko Selkomaa

20 €

Marko Selkomaa käsittelee teoksessaan monipuolisesti sitä, mitä Raamattu opettaa sairaiden parantumisesta. Hän jakaa myös henkilökohtaisia, rohkaisevia kokemuksiaan tältä alueelta.


KUVAUS

Kirjasta välittyy syvä halu noudattaa Jumalan kehotusta rukoilla sairaiden puolesta ja usko Jumalan ihmeitä tekevään, parantavaan voimaan.

Marko Selkomaa on toiminut helluntaiseurakunnan johtavana pastorina Kanadassa Thunder Bayssa sekä Suomessa Juvan helluntaiseurakunnassa ja Helsingin lähetysseurakunnassa. Selkomaa on toiminut aikaisemmin myös koulutyöntekijänä Savossa. Nykyisin Selkomaa toimii lähetyspastorina Fida International ry:n ja Hyvä Sanoma ry:n kautta Suomessa ja ulkomailla.

Selkomaalta on ilmestynyt suomenkielellä mm. seuraavat kirjat: Pyhä Henki – Jumalan voima, Ihmeiden aikakausi ja Anna Pyhän koskettaa.

Pehmeäkantinen, sivuja: 192, koko: 135 x 200 mm, kustantaja: Aikamedia, julkaistu: 2012