TULE  KANNATUSJÄSENEKSI

Kannatusjäsenenä saat monta hyvää asiaa

Tule mukaan yhä laajenevan tukijaverkoston eturiviin näkemään, mitä Jumalan valtakunnan työkentillä tapahtuu. Healing Roomsin kannatusjäsenenä saat Healing Roomsin uutiskirjeen, rukoustukea sekä alennusta Healing Roomsin tuotteista ja tapahtumista.

Kannatusjäsenyys ei velvoita sinua mihinkään, mutta olet mukana arvokkaassa auttamistyössä, joka on kaikkien saatavilla ilmaiseksi. Lukuisat parantumiskokemukset  kertovat Healing Roomsin rukousklinikoilla saadusta avusta.

Kannatusjäsenenä tuet kristillistä rukoustyötä ja saat

  • HR uutiskirjeen sähköpostiisi.
  • Alennusta tietyistä Healing Rooms -tuotteista ja -tapahtumista.
  • Rukoustukea: sinua siunataan ja puolestasi rukoillaan viikoittain.

Kuinka Healing Roomsin kannatusjäseneksi liitytään?

Kannatusjäseneksi liittyminen ja vuosijäsenmaksun maksaminen on helppoa alla olevien painikkeiden kautta. Kannatusjäsenyys maksaa 50 eur/vuosi.

KANNATUSJÄSENYYS

Mobilepay TAI MÄÄRÄAIKAINEN verkkokauppa maksu

50 €

/ vuosi

Voit maksaa vuosimaksun ja liittyä kannatusjäseneksi alla olevilla painikkeella tai QR-koodilla. Valitse  määräaikainen vuoden kestävä jäsenyys maksutapana verkkokauppa tai MobilePay. 

HUOMIO! Kun maksat MobilePayllä kannatusjäsenyyden, muista kirjoittaa kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi ja lahjoittajan nimi, jotta saat jäsenyyspostia ja alennuksia verkkokaupasta.

MAKSA MOBILEPAYLLÄ
 

Avaa MobilePay ja skannaa viereinen QR-koodi MobilePayssä. Muista laittaa kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi ja nimesi Kannatusjäsenyys sanan perään.

Tai syötä nämä tiedot sovellukseen:

MobilePay-numero: 77101

Summa: 50 €

Viesti: Kannatusjäsenyys. (Kirjoita myös sähköpostiosoitteesi ja nimesi)