USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ  (UKK)

Usein kysyttyä lahjoittamisesta

Tälle sivulle on koottu vastauksia yleisimpiin Healing Room Finland ry:n työlle tehtyihin lahjoituksiin liittyviin kysymyksiin.

Healing Room on syntynyt ”tyhjästä” ilman erillisiä rahoittajia tai yleisiä tukia. Healing Room ei saa varoja kirkollisverosta tai muista julkisista lähteistä vaan se on täysin vapaaehtoisten lahjoittajien varassa. Kaikki tehty työ ja materiaalit maksavat ja tästä syystä Healing Roomin nettisivuilla ja viestinnässä on tehty mahdolliseksi lahjoittaa varoja, jotka mahdollistavat tämän työn ylläpitämisen ja etenemisen. Healing Roomilla on viranomaisten myöntämä rahankeruunlupa, jonka turvin keräämme varoja toimintaan kuten monet muutkin järjestöt, urheiluseurat tai yhdistykset.

Lahjoittaminen on helppoa, ja voit lahjoittaa usealla eri maksutavalla niin kertamaksulla kuin automaattisesti uusiutuvalla maksulla. Helpointa lahjoittaminen on nettisivuillammeAlla on lueteltu muita lahjoitusvaihtoehtoja.

MOBILEPAY: 77101

Nyt Sinulla on mahdollisuus antaa lahjasi Healing Room -työlle myös MobilePay kännykkäsovelluksen avulla! MobilePay on monipuolinen sovellus, jonka avulla voit helposti maksaa halutun summan kaverillesi, kirpputoriostoksen tai kauppalaskun monessa kaupassa – ja nyt voit siis myös antaa lahjasi Healing Roomsille Mobile Payn avulla.

Ohjeet Mobile Pay maksamiseen:

1. Asenna MobilePay sovellus kännykkääsi

 • Mene kännykälläsi App Storeen (Apple puhelin) tai Play kauppaan (Android puhelin).
 • Paina suurennuslasin kuvaa (etsi) ja kirjoita MobilePay. Kun ohjelma on löytynyt, niin asenna ohjelma.
 • Asentamisen jälkeen klikkaa ohjelma auki, rekisteröidy ja syötä vaadittavat tiedot sovellukseen.

2. Maksaminen MobilePay sovelluksella

 • Klikkaa puhelimen MobilePay ikonia ja kirjaudu sovellukseen (PIN-koodi).
 • Syötä haluamasi summa ja paina “Jatka”.
 • Syötä HR:n numero 77101. Tämä syötetään “Syötä nimi tai numero” -kohtaan ja sen jälkeen painetaan sininen v-painike oikeassa alanurkassa
 • Paina “Jatka” ja tulet loppusivulle, jossa on kirjoittamasi summa, saajan ja maksukortin tiedot. Voit halutessasi kirjoita kommentin.
 • Vedä “Maksa”-kentän liukunuoli vasemmalta oikealle ja maksu lähtee saajalle.

TILISIIRTO KOTIMAAN TOIMINTAAN

Lahjoitus Healing Room rukousklinikkatyölle, www.healingrooms.fi

Saaja: Healing Rooms Finland ry
Tilinumero: IBAN: 
FI44 5780 1020 0206 84
Viitenumero (lahjoitukset yleensä): 1122

PUHELINLAHJOITUS

1. Tekstiviestilahjoitukset

Voit lahjoittaa Healing Roomille lähettämällä tekstiviestin kännykällä. Kokeile!

Lahjoita 10, 20 tai 40 Euroa:

 • Kirjoita viesti 10hr tai 20hr tai 40hr
 • Lähetä viesti numeroon 16588
 • Paluuviestissä saat kuittauksen lahjoituksesta
 • Summa veloitetaan puhelinlaskussasi.
 • Tallenna numero yhteystietoihisi
 • Voit lähettää saman viestin useampaankin kertaan.

2. Soita lahjoituspuhelimeen

Soita: 0600-97550
puhelun hinta 10,26 Eur + pvm

 • Puhelinnumero: 0600-97550
 • Puhelun hinta: 10,26 Eur + ppm
 • Hinta veloitetaan puhelinlaskusi yhteydessä

Voit soittaa lankapuhelimesta tai kännykästä minkä tahansa operaattorin liittymästä Suomessa. Kuulet aluksi viestin “Palvelun hinta on 10 Euroa 26 senttiä”,  jonka jälkeen puhelu kytkeytyy päälle ja voit halutessasi kunnella lyhyen Healing Room tiedotteen.

Varat käytetään kristilliseen parantumis- ja hyvinvointityöhön Healing Roomin kautta.

Puhelusta veloitetaan myös normaali matkapuhelinmaksu tai paikallisverkkomaksu, joka on suurudeltaan n. 0,05-0,15 Euroa liittymätyypistä riippuen.

Lue lisää yrityslahjoittamisesta: TÄÄLTÄ

Lue lisää testamenttilahjoituksen tekemisestä: TÄÄLTÄ

Healing Rooms Finland on sitoutunut suojaamaan henkilöiden ja yrityspartnerien yksityisyyttä. Luottamuksesi on meille tärkeää. 

Kuukausilahjoittaminen on lahjoittajalle helppoa ja vaivatonta. Lahjoittajan ei tarvitse joka kuukausi muistaa maksaa lahjoitusta, sillä maksu tapahtuu automaattisesti kortilta joka kuukausi.

Kuukausilahjoittamisella vahvistat Healing Rooms -rukouspalvelutyötä Suomessa.

Pienikin säännöllinen lahjoitus on merkittävä.

Kuukausilahjoittajana voit olla mukana sen aikaa, kun haluat. Säännöllisen lahjoituksen voi lopettaa koska tahansa Oma tili -osiossa

Voit päivittää osoitetietosi sekä muuttaa automaattisesti toistuvan kuukausilahjoituksesi tukisumman, maksutapasi sekä laittaa tauolle tai lopettaa lahjoituksesi helposti  Oma tili -osiossa. Minimisumma kuukausituelle on 10 euroa.

 

Kyllä voit. Voit tehdä lahjoituksen MobilePay sovelluksella, jolloin lahjoitus annetaan anonyymisti. Nettisivujen kautta tehdyissä lahjoituksissa tulee antaa yhteystiedot, jotta maksaminen onnistuu.