Rukousliina

Rukousliina ja sen käyttö

Apostolien teoissa 19: 11-12, puhutaan siitä, kuinka Paavalin käyttämiä ja koskettamia liinoja vietiin sairaille, jotta nämä parantuisivat sairauksistaan. Monet myös parantuivat. Tekstikohta kertoo:  ”Jumala teki ennennäkemättömiä voimatekoja Paavalin kätten kautta. Jopa pääliinoja ja muita Paavalin käyttämiä vaatekappaleita vietiin sairaiden päälle, ja taudit kaikkosivat ja pahat henget lähtivät pois.”
Rukousliinat toimivat samalla tavalla nykyäänkin: liinojen päälle panemisella sairaudet saattavat poistua.
 
Rukoilijamme siunaavat kaikki lähetettävät rukousliinat
 

Rukoilijamme ovat siunanneet rukousliinat Jeesuksen nimessä.  Uskomme ei tule keskittyä itse liinoihin tai rukoilijoihin, jotka ovat ne siunanneet vaan yksin Jumalaan. Jumala yksin voi parantaa – ilman liinoja tai liinojen kanssa.  Samoin kuin öljyllä voitelu, rukousliinatkin ovat Uuden Testamentin opetuksen mukaan rukouksen tukena, kun pyydämme Jumalan siunausta tai parantavan voiman kosketusta.   Parantumisesta kunnia kuuluu aina Jumalalle. Rukousliinat ja rukoilijat ovat välikappaleita, joita Jumala rakkaudessaan käyttää.

Ilmoita mihin käyttöön liinasi tulee

Ole hyvä ja kirjoita tilauksen kommenttikenttään mihin tarkoitukseen pyydät rukousliinaa. Tämän avulla esirukoilijamme voivat rukoilla erityisesti puolestasi, kun siunaamme liinan. Rukoilijamme rukoilevat toiveittesi ja pyyntösi  mukaisesti ennen rukousliinan lähettämistä sinulle.

Oheisen kuvan rukousliinojen värit ovat viitteellisiä.

Rukousliinoja toimitetaan 1 kpl/tilaus.

0 €

Toimituskulut 6,90