KYLVÄ VALOA JA TOIVOA SUOMEEN!

Mobiili HR – asuntoauto on rukouksen auto, joka liikkuu kaikkiin ilmansuuntiin. Tavoitteemme on viedä pelastussanomaa Jeesuksesta Suomessa ja kohdata ihmisiä tässä ajassa, jossa tarvitaan kristillistä tulevaisuuden ja toivon sanomaa, mitä tämä maailma ei pysty tarjoamaan.  Jeesus Kristus pelastaa, parantaa ja vapauttaa taakoista tänään.

Kutsumme sinua lahjoittamaan evankeliumin työhön, jota koko Suomi tarvitsee. Evankeliumi voi tuoda valon ja toivon jokaisen elämään. Etsimme 360 lahjoittajaa viemään pelastussanoman Jeesuksesta kaikkiin Suomen ilmansuuntiin. Nyt on kylvämisen ja niittämisen aika – olla liikkeellä ja kertoa ilosanomaa Jeesuksesta!

Healing Rooms mobiilirukousklinikka – tavoitamme ihmisiä tässä ajassa!

MISTÄ ON KYSYMYS? 

Jeesuksen antama lähetyskäsky kehottaa kristittyjä julistamaan evankeliumia ja parantamaan sairaita.  Healing Rooms Finland tekee tavoittavaa, ulospäin suuntautuvaa työtä evankeliumin asialla, jossa rukousklinikka viedään torille tai muuhun julkiseen tai yksityiseen paikkaan ja tarjotaan ihmisille parantavaa rukousta. Tavoittava työ on ruohonjuuritason mobiilityötä, jossa rukousklinikka tavoittaa etsiviä ihmisiä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, festareilla jne. 

Suomessa ja ulkomailla työ toteutuu yhteistyössä paikallisten Healing Rooms –rukoustiimien, kristilisten järjestöjen sekä seurakuntien kanssa. Työ pitää sisällään ihmisten kohtaamista, rukousta eri asioiden puolesta, keskustelua ja evankelioivan materiaalin jakamista.  Pyrimme ohjaamaan ihmisiä myös seurakuntien järjestämille ALFA-kursseille sekä tutustumaan paikallisten seurakuntien toimintaan.

Mobiili HR – asuntoautolle kummit 360º -kampanja

Yhdistyksemme tavoitteena on hankkia yhdistyksen käyttöön matkailuauto, joka toimii HR-mobiilirukousklinikkana. Auto tulee liikkumaan eri puolilla Suomea  ympäri vuoden käytettävissä olevien resurssien mukaan.

Lähde mukaan tähän hankkeeseen.  Auto tarvitsee nyt lähettäjiä, jotta se voidaan hankkia ja jotta se pääsee liikenteeseen ja ennenkaikkea pysyy liikenteessä evankeliumin asialla.

Kannustamme lähjoittajia myös rukoilemaan asian puolesta ja tilaamaan uutiskirjeemme, jossa kerromme hankkeen etenemisestä.

Lahjoitus voi olla kertaluontoinen tai säännöllinen kuukausittainen.

Haemme tähän hankkeeseen myös yrityskummeja. TÄSTÄ

TILAA UUTISKIRJE

Haluaisitko liittyä Healing Roomin sähköpostilistalle ja saada tietoa Healing Room toiminnasta? Healing Room lähettää noin kerran kuukaudessa tiedotussähköposteja rukousklinikoiden toiminnasta, Jumalan tekemistä ihmeistä ja muista ajankohtaisista asioista.